Spuiterij Anton

Op zoek naar een meubelspuiterij die u helpt in Friesland?: Passen uw meubels qua kleur niet meer bij uw interieur, of zijn ze beschadigd, dan kunnen ze bij anton meubelspuiterij  worden voorzien van een nieuwe laklaag, in elke gewenste kleur, mat of glans, waardoor ze een geheel nieuw uiterlijk krijgen.

Van enkele tot seriespuitwerk, wij spuiten al uw tafels, stoelen, kasten, deuren, dressoirs en overige meubelstukken in de gewenste kleur.

Wij werken als meubelspuiterij vanuit Hoogeveen en helpen u als klant uit Friesland graag verder. Zo hebben wij klanten in plaatsen: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Dokkum, Sneek en Wolvega.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via ons contactformulier aan de onderzijde van de website. Wij willen u verzoeken een aantal duidelijk foto's bij uw aanvraag te uploaden. Zo kunnen we een goede inschatting maken wat precies nodig is om u verder te helpen.

Voor verdere informatie over onze meubelspuiterij kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor het spuiten van meubelstukken, keukens of industriële onderdelen kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0528-274603

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden
.jpg.png.gif