Keuken

Een nieuwe keuken, voor slechts een deel van de kosten, dat kan bij Anton industrie-en meubelspuiterij. Laat de folie van uw keuken los of bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken, informeer naar de mogelijkheden voor uw keuken bij Spuiterij Anton.

Wanneer de folie loslaat zal deze worden verwijderd samen met de bijbehorende lijmresten, de beschadigingen worden eventueel gerepareerd, hierna worden de keukenonderdelen in de filler gezet, geschuurd en gespoten.

Als de folie nog vast zit kunnen de keukenonderdelen over de folielaag opnieuw worden gespoten. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen wij voor u maken in ieder gewenste glansgraad:

  • Zijdemat
  • Zijdeglans

Het eindresultaat is een nieuwe keuken.

ls werkgebied hebben wij de provincies: Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Wanneer u dat wenst kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via ons contactformulier aan de onderzijde van de website. Wij willen u verzoeken een aantal duidelijk foto's bij uw aanvraag te uploaden. Zo kunnen we een goede inschatting maken wat precies nodig is om u verder te helpen.

Voor verdere informatie over onze meubelspuiterij kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor het spuiten van meubelstukken, keukens of industriële onderdelen kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0528-274603

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden
.jpg.png.gif