Industrie

We zijn van oorsprong een industriespuiterij waar seriematig onderdelen worden gespoten, deze worden ontvet, geschuurd, afgeplakt en voorzien van primer en aflak. Alle soorten lak zijn mogelijk, glans, mat, structuurverf en dat in de kleur die de klant wenst.

De materialen die we spuiten lopen uiteen van metaal, kunststof, aluminium en hout, deze materialen worden gebruikt voor o.a. ziekenhuizen, motorfietsen, machineonderdelen, kunststof kozijnen, keukens en fotografische industrie.

Als werkgebied hebben wij de provincies: Drenthe, Groningen , Friesland en Overijssel.

Of u nu als bedrijf of particulier iets te spuiten heeft, wij zullen u altijd vrijblijvend informeren en adviseren, zodat u uiteindelijk 100% goed spuitwerk krijgt.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via ons contactformulier aan de onderzijde van de website. Wij willen u verzoeken een aantal duidelijk foto's bij uw aanvraag te uploaden. Zo kunnen we een goede inschatting maken wat precies nodig is om u verder te helpen.

Voor verdere informatie over onze meubelspuiterij kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor het spuiten van meubelstukken, keukens of industriële onderdelen kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0528-274603

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden
.jpg.png.gif