Over ons

Anton industrie-en meubelspuiterij is gevestigd in Hoogeveen en werkzaam in de provincies, Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Onder de dagelijkse leiding van Anton Kroezen werkt Anton industrie- en meubelspuiterij met een aantal vakbekwame spuiters aan het spuiten van stoelen, tafels en kasten tot een keuken, industriële producten en meer. Anton heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de verfbranche. Voor het mengen van kleuren heeft hij diverse diploma's en certificaten behaald.

Anton industrie- en meubelspuiterij richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt. De klant staat centraal en Anton zorgt ervoor dat u tevreden bent met het eindproduct. Over de levertijden worden duidelijke afspraken gemaakt om deze zo kort mogelijk te houden, het streven is om te leveren binnen een week.

Van voorbereiding tot eindresultaat

Anton Industriespuiterij en meubelspuiterij beschikt over twee spuitwanden en een grote spuitcabine. Onze productieruimte is voorzien van een railsysteem. Aan deze rails hangen we de te behandelen producten zodat we ze gelijktijdig aan alle kanten kunnen lakken. Hierdoor hoeven ze niet te worden 'gekeerd' en scheelt dit aanzienlijk in levertijd.

Ook is het mogelijk om de producten in een cabine te drogen. In de cabine kan tot 100 graden gemoffeld worden. Wij hebben ook de mogelijkheid om zware metalen te ontvetten. Dit gebeurt in een speciale wasplaats waar uitsluitend gewerkt wordt met milieuvriendelijke beitsmiddelen.

Kortom het hele proces van voorbereiding tot eindresultaat is bij ons in goede handen. Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor het spuiten van meubelstukken, keukens of industriële onderdelen kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0528-274603

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden
.jpg.png.gif