Spuiterij Anton

Anton industriespuiterij en meubelspuiterij richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt in Groningen. Voor ons staat de klant centraal en wij zullen er ook alles aan doen dat u tevreden bent over het eindproduct. Onze levertijden proberen we zo kort mogelijk te houden, ons streven is leveren binnen een week. Wanneer u dat wenst kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in Groningen. Zo bezorgen wij vaak in Groningen stad, Hoogezand, Veendam, Haren en Winschoten.

Anton Industriespuiterij en meubelspuiterij is gespecialiseerd in het natlakken van bewerkelijke materialen van particuliere en zakelijke klanten in Groningen. Van stoelen, tafels en kasten tot een keuken, industriele producten en meer, wij spuiten het.  

Zoekt u een Industriespuiterij, keukenspuiterij of meubelspuiterij die u kan helpen in Groningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor het spuiten van meubelstukken, keukens of industriële onderdelen kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0528-274603

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden
.jpg.png.gif