Spuiterij Anton

Meubelspuiterij Meppel: Passen uw meubels qua kleur niet meer bij uw interieur, of zijn ze beschadigd, dan kunnen ze bij anton meubelspuiterij Meppel worden voorzien van een nieuwe laklaag, in elke gewenste kleur, mat of glans, waardoor ze een geheel nieuw uiterlijk krijgen.

Van enkele tot seriespuitwerk, wij spuiten al uw tafels, stoelen, kasten, deuren, dressoirs en overige meubelstukken in de gewenste kleur.

Wij werken als meubelspuiterij ook in Meppel en omstreken.

Wilt u, uw interieur restylen met bestaande meubelen, wij adviseren u graag, zodat u een mooie en uiteraard een betaalbare oplossing vindt.

Wij komen voor een prijsopgave bij u thuis, of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via de mail, maak enkele foto’s van uw meubel en mail deze naar info@spuiterijanton.nl

Voor verdere informatie over onze werkzaamheden in Meppel als meubelspuiterij kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen

Wanneer u een offerte wilt aanvragen als particulier of als bedrijf voor het spuiten van meubelstukken, keukens of industriële onderdelen kunt u het formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonische contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0528-274603

Sleep Bestanden Hierheen

of blader door bestanden
.jpg.png.gif